Julianne Moore

The Big Lebowski

"That rug really tied the room together." I år visar vi klassikernas klassiker - The Big Lebowski och det på Scandic Ferrum! Kom och häng i baren och drick White Russian tills du når den där perfekt avslappnade The Dude-nivån!

Don Jon

Don Jons’s Addiction som är orginaltiteln säger lite mer om filmen. En modern Don Juan med ett missbruk, nämligen sex. Allt fungerar fint i Don Jons (Joseph Gordon-Levitt) liv med tajta skjortor, coola bilar och heta brudar tills han stöter på Barbara (Scarlett Johansson). Hon är en tiopoängare som letar efter Mr Right vilket är allt Don Jon inte är. Men det säger klick och de tvingas ha överseende med varandras olikheter. Barbara lindar denne Don Juan runt sitt finger och han börjar till  och med studera på kvällarna för Barbara säger att han måste kunna tjäna stora pengar i framtiden.

What Maisie Knew

What Maisie Knew skildrar genom en ung flickas ögon hennes föräldrars bittra skilsmässa och vårdnadstvist. Susanne, en åldrande rockstjärna, och Beale, en framgångsrik konsthandlare, är bägge för självupptagna för att märka sina brister som föräldrar. För dem är Maisie bara ännu ett vapen i det personliga kriget mellan dem. Situationen förvärras ytterligare när de båda träffar nya partners. Pappan börjar dejta Maisies barnflicka Margo, och mamman den avsevärt yngre bartendern Lincoln (Alexander Skarsgård).

Prenumerera på RSS - Julianne Moore